Blogosfera

PANIE, O CO PANU CHODZI ?

Data dodania: 2012-11-10 08:58

Zagadnął mnie na jednej z ulic Otwocka  znany mi  osobiście  zwolennik pewnej  partii mającej istotny wpływ na bieg wydarzeń w naszym Powiecie.    Oczywiście chodziło mu o moje  wpisy na temat szpitala powiatowego na blogu SLD   http://otwocki.sld.org.pl/blog.html  , odpowiedziałem pytaniem czy ma jakieś konkretne uwagi i czy czytał w ogóle te felietony ? Odpowiedź brzmiała , że nie czytał i nie będzie czytał takich bzdur !                                                                                     Dlaczego o tym piszę ?                                                                                                                                                                                                                             Dlatego, że jest to dla mnie dowód  iż ktoś jednak czyta te teksty i zagląda na stronę internetową otwockiego SLD. Mało że czyta sam to jeszcze reklamuje nas i mnie w środowisku wystawiając swoją  subiektywną  ocenę.                                                                                                                                                       Kiedyś , przed laty Józef Cyrankiewicz twierdził, że   „nie ważne  jest co o nim  mówią , ważne żeby mówili”.  I z takim poglądem się zgadzam.  Martwi mnie tylko poziom wiedzy i znajomości tematu moich „ zaocznych adwersarzy”.                                                                                                                                         Chętnie opublikujemy na naszych stronach konstruktywną dyskusję nt. szpitala i jego najbliższej przyszłości.  W swoich artykułach staram się jak najdelikatniej odnosić się do tematu tak istotnego i ważnego dla mieszkańców miasta i powiatu. Aktualnie nie chcę wychodzić przed szereg  i ujawniać  „ mrożące krew w żyłach”  informacje z życia szpitala i Zarządu Powiatu. Poczekajmy  na sprawozdanie  Komisji Rewizyjnej Rady Powiatu, która ponoć bardzo intensywnie pracuje. Może poradzi sobie sama , a może poprosi innych specjalistów o pomoc w  „ zrozumieniu”  pewnych zjawisk.       Poczekajmy.